Woon je in de regio Rotterdam of Voorne-Putten dan ga je voor je tattoo’s en piercings naar Tattoo Xtreme

In 1998 in zijn geboortestad Rotterdam begonnen met het plaatsen van tattoo’s, plaatst Dave nu in de hele regio Rotterdam en Voorne-Putten als freelancer tattoo’s en piercings.

Hoe kom je tot de keuze van jouw tatoeage? Je ziet ze steeds vaker. Je beste vriend/in heeft er één en nu wil jij er ook één. Een tattoo is één van de hotste en meest modieuze zaken op dit ogenblik. Deze vorm van lichaamskunst is niet enkel voor decoratie, maar het staat ook voor jouw persoonlijkheid. Tatoeages kunnen je er leuk, sexy, trendy en ruw doen uitzien. Veel mensen herdenken met een tatoeage speciale gebeurtenissen en geliefde personen.

Het laten zetten van een tatoeage kan een erg opwindende ervaring zijn. De pijnfactor hangt onder andere af van de plek waar je de tattoo laat zetten. Nog iets om in gedachten te houden is dat iedere persoon een verschillende pijngrens heeft. Wat pijnlijk is voor de één is het misschien niet voor de ander.

Laat je tatoeage niet van de ene op de andere dag zetten. Denk hier rustig een tijdje over na, neem geen overhaaste beslissingen. Zoek heel het internet af, kijk eens in de mappen bij een tattooshop. Denk ook van te voren goed na over de plek waar je je tattoo wilt laten zetten.

Een piercing is niet zo permanent als een tatoeage, maar kan wel degelijk een litteken achterlaten. Daarom is het belangrijk dat je er goed over nadenkt of je een piercing wilt nemen. Als je het écht wilt is het goed om van te voren te weten waar je op moet letten. Niet iedereen kan goed piercen en als het niet goed gebeurt zijn er risico’s voor je gezondheid.

Meer weten of een tattoo of piercing laten plaatsen? bel of sms voor meer informatie naar Mob: 06 25 20 1730, u kunt ons ook per mail bereiken op Email: tattooxtreme@hotmail.nl, of via Internet: www.tattooxtreme.nl